3 redenen om geen dure lingerie van bekende merken te kopen

17-08-2017

lingerie van bekende merken1. Goedkopere lingerie is even mooi als lingerie van bekende merken

Goedkopere lingerie hoeft er helemaal niet goedkoop uit te zien. De lingerie van minder bekende merken is kwalitatief net zo goed en doordat het goedkoper is, kun je geld besparen of nog meer lingerie kopen. WIN. Hier bij Lingerio kun je goedkoop lingerie bestellen van merken zoals Cocolicious, Bad Kitty, Envy en vele andere merken die een stuk goedkoper zijn dan Victoria Secret of Marlies Dekkers. Om de kwaliteit hoef je het niet te laten en de minder bekende merken hebben zeer smaakvolle en sexy lingerie die menig hart sneller zal laten kloppen.

2. Goedkopere lingerie is vaak van gelijkwaardig materiaal gemaakt als lingerie van bekende merken

Zoals we hier boven ook al beschreven is de lingerie die we hier bij Lingerio verkopen kwalitatief gelijkwaardig aan de lingerie van Victoria Secret en Marlies Dekkers. Bekende merken vragen veel geld voor hun producten, maar veel mensen vergeten dat de lingerie van minder bekende merken vaak gemaakt is van dezelfde stoffen en materialen. Je betaald alleen veel minder en kun daardoor geld besparen of meer lingerie kopen voor hetzelfde geld. Wie wil dat nou niet? 

3. Omdat je partner tijdens die spannende nacht niet naar de merkjes van je lingerie kijkt

Natuurlijk begrijpen we dat het goed is voor je zelfvertrouwen als je mooie lingerie draagt tijdens die spannende date, maar als jullie eenmaal in de slaapkamer beland zijn, denk je echt dat een man (of vrouw) eerst gaat kijken van welk merk je lingerie is? Nee dus. Je partner is op dat moment in hele andere dingen geïnteresseerd. Dus waarom zou je niet goedkopere lingerie bestellen die weinig tot geen verschil heeft met lingerie van een bekend merk? Gewoon niet doen. Als het om lingerie draait, dan zijn er maar twee dingen belangrijk: 1: Het moet goed en comfortabel zitten. 2: Het moet er mooi en velreidelijk uit zien. 

Dat zijn onze drie redenen waarom je eigenlijk geen lingerie van bekende merken zou moeten kopen! Om het allemaal nog leuker te maken, geven we alle klanten 5% korting op alle lingerie in onze webshop. Ga voor de kortingscode naar Shoptijger!