Herenstring - Zwart

€ 9,95

Direct leverbaar
Heren Slip - Geel

€ 7,95

Direct leverbaar
Basic String - Rood

€ 7,95

Direct leverbaar
Heren String - Wit

€ 9,95

Direct leverbaar
Short - Wit

€ 12,95

Direct leverbaar
Naadloze Basic Slip - Wit

€ 4,77 € 7,95

Direct leverbaar
Kanten Slip - Zwart

€ 12,95

Direct leverbaar
Mannenslip - Wit

€ 12,95

Direct leverbaar

Ondergoed heren - Doreanse - Sensueel ondergoed voor mannen

Ondergoed Heren
Ondergoed Heren Hier bij Lingerio kun je sensueel ondergoed voor mannen bestellen van het merk Doreanse. Het beste merk als het om ondermode gaat. Met de strings, shots en slips van Doreanse weet je zeker dat je verleidelijk voor de dag komt. Dit ondergoed voor heren is zeer populair bij modebewuste mannen die graag sensueel herenondergoed dragen tijdens de intieme momenten. Het oog wil tenslotte ook wat. 

Strings van het merk Doreanse
De strings van het merk Doreanse hebben een mooie afwerking en zitten door de licht elastische materialen die gebruikt zijn altijd als gegoten. Ze hebben een goede pasvorm en je kunt de strings van het merk Doreanse hier voordelig en discreet bestellen! 

Herenslips van het merk Doreanse
Ook de herenslips van dit merk zijn altijd mooi afgewerkt en zijn gemaakt van de beste zachte elastische stoffen die het draaggemak verhogen. Deze slips maken van elke man een sensuele tijger. Verleid je partner terwijl je een herenslip van het merk Doreanse draagt. Succes verzekerd. 

Ondergoed heren
Ondergoed voor heren bestel je voordelig en goedkoop hier bij Lingerio. In onze webshop kun je een uitgebreid assortiment herenondergoed vinden die voordelig en discreet te bestellen is. Als je vandaag besteld krijg je het herenondergoed morgen al thuisbezorgd. Dit is ondergoed voor mannen die modebewust zijn en graag hun partner willen verleiden. 

Doreanse voor vrouwen
Doreanse maakt ook prachtige nachtmode voor vrouwen. Die kun je uiteraard ook in onze webshop bestellen! Bekijk op je gemak het complete assortiment nachtmode vandit moderne merk.